17 راهکار ساده محافظت از زنان باردار در برابر امواج

استفاده روزافزون از تکنولوژی‌های جدید توسط زنان باردار، ناگزیر آن‌ها را در معرض خطرات ناشی از امواج الکترومغناطیس قرار می‌دهد. امواجی که بر اساس گفته سازمان بهداشت جهانی (WHO) منبع اصلی آلاینده‌هایی هستند که به سلامت انسان آسیب می‌رسانند. در حقیقت زن باردار و جنین هر دو در دوره‌ای قرار دارند که آسیب‌پذیرتر می‌باشند؛ از این رو خطرات بیان شده برای این امواج تأثیر بد فزاینده‌ای بر سلامتشان خواهد گذاشت. اگر که جزو زنان باردار هستید و یا قصد دارید در آینده مادر شوید، مطالعه این مقاله به شما پیشنهاد می‌شود، چرا که علاوه بر بیان لزوم محافظت از خود و جنین، راهکارهایی برای محافظت مادران باردار در برابر امواج الکترومغناطیسی ارائه خواهند شد.

سیر صعودی فناوری، سبب شده تا به‌طور تقریبی امواج الکترومغناطیسی در همه‌جا انتشار پیدا کرده و تمامی محیط‌ها خواه‌ناخواه به آلودگی‌های ناشی از این امواج که برای سلامتی آدمی مضر شناخته می‌شوند، آلوده شوند.

بر اساس تحقیقات فراوانی که در این حوزه محققان انجام داده‌اند، امواج الکترومغناطیس اثرات خطرناکی بر جنین می‌گذارند. اثراتی که میزان خطرناک بودن آن‌ها به پارامترهایی چون سن، جثه و وزن مرتبط بوده و گاه مهلک به شمار می‌روند.

نکته: مادران از نگرانی‌های بسیار خودداری کنند چرا که با رعایت نکات و به کار گرفتن راهکارهایی که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد، می‌توان به طرز قابل‌توجهی از میزان اثرات نامطلوب این امواج بر جنین کم کرد.

تأثیر آلاینده‌های امواج الکترومغناطیس بر جنین

امواج الکترومغناطیس مشکلات فراوانی را برای جنین به وجود می‌آورد. این امواج بیش فعالی و اختلالات رفتاری در آینده را موجب می‌شوند. همچنین تومر مغزی یا سرطان را به دنبال خواهند داشت. علاوه بر این‌ها سبب می‌شوند رشد مغز کودک با اختلال و کندی مواجه شده و دیگر اندام‌ها نیز رشد ناقصی داشته باشند.

اقدامات لازم برای کاهش اثر امواج الکترومغناطیس قبل و در طول بارداری

در کنار راهکارهایی که در بخش‌های بعدی به آن‌ها اشاره می‌شود، توجه به اقدامات محافظتی با تهیه و پوشیدن منسوجات مخصوص که ضد امواج الکترومغناطیس هستند، می‌توان به طرز چشمگیری جذب امواج را به حداقل رسانده و آسیبی که به جنین وارد می‌شود را کم‌تر کرد. این منسوجات نه تنها برای دوران بارداری و برای بانوان تولید شده‌اند بلکه در جهت محافظت از اسپرم‌ها، برای مردان نیز تولید و عرضه شده‌اند. در واقع لباس زیر ضد امواج مخصوص آقایان تولید شده است که مردان برای کاهش اثر امواج بر اسپرم می‌بایست سه ماه پیش از اقدام به بارداری آن را خریداری کرده و استفاده کنند. گفته شده، استفاده از لباس زیر ضد امواج مخصوص آقایان، اثر محافظتی بالای 99 درصد بر سلامت اسپرم‌ها دارد

میزان اثر پذیری زن باردار و جنین از امواج الکترومغناطیس

مادران باردار عموماً در محل کار یا زندگی با امواج الکترومغناطیسی که منتشر می‌شوند، مواجه می‌شوند. روبه‌رو شدن آن‌ها با این امواج مخرب، جنین را نیز در معرض خطر قرار می‌دهد. در واقع اگر چه سیستم گردش خون جنین از سیستم گردش خون مادر جدا می‌باشد ولی گرمای این امواج، سلامت هر دو را به خطر می‌اندازد. گرمای امواج الکترومغناطیس به وسیله جفت به جنین انتقال پیدا می‌کند. این رخداد به مرور می‌تواند موجب از دست دادن جنین شود.

راهکارهای برای محافظت از مادران باردار در برابر امواج الکترومغناطیس

با مطالعه این بخش می‌توان به جواب سؤالاتی نظیر آیا اینترنت تلفن همراه برای جنین زیان‌آور است؟ تأثیر لباس‌های ضد امواج چگونه است؟ و میزان فاصله یک زن باردار با تلفن همراه چقدر است؟ دست پیدا کرد.

 و اما راهکارهایی که می‌بایست در این باره رعایت شده و به کار گرفته شوند عبارت‌اند از:

  1. تنها در وقت ضرورت از تلفن همراه استفاده شود. زمان مکالمه تا حد ممکن کاهش یافته و ارسال پیامک جایگزین گردد. بهتر است در بیشتر اوقات تلفن همراه بر روی حالت پرواز قرار داده شود.
  2. موبایل در دورترین فاصله از زن باردار گذاشته شود. بهتر است در هنگام مکالمه از هندزفری (ترجیحاً هندزفری لوله هوا) استفاده شده یا تماس بر روی بلندگو گذاشته شود.
  3. پیش از برقراری تماس بهتر است تلفن از گوش فاصله داشته باشد و پس از برقراری تماس نزدیک گردد.
  4. غیرفعال کردن وای فای، بلوتوث و دیتای گوشی در وقت‌های غیرضروری الزامی است.
  5. دیتای تلفن همراه تأثیر بدی بر جنین می‌گذارد به همین دلیل بهتر است در صورتی‌که نیاز به اینترنت بود، از مودم وای فای یا کابل lan استفاده شود.
  6. بهتر است در روزهای ابری و همچنین در مکان‌هایی که رطوبت وجود دارد، میزان استفاده از موبایل به حداقل مقدار برسد.
  7. قرار دادن موبایل در کاور فلزی آلاینده‌ها را افزایش داده (حبس امواج الکترومغناطیسی) و آسیب‌زا می‌باشد.
  8. در جاهایی که آنتن دهی ضعیف است، ماشین و آسانسور از تلفن همراه استفاده نشود.
  9. تا جایی که ممکن است تلفن‌های سیم‌دار جایگزین نوع بی‌سیم شوند چرا که میزان امواج تلفن‌های بی‌سیم به‌اندازه یک دکل مخابراتی است!
  10. مودم‌های بی‌سیم اینترنت در دورترین مکان و در جایی به غیر از اتاق خواب قرار داده شوند. همچنین استفاده از کاور مودم ضد امواج، تأثیر بسزایی در کاهش میزان این امواج مخرب دارد.
  11. از قرار دادن لپ‌تاپ بر روی پا در زمان استفاده به‌شدت پرهیز شود. لازم است هنگام استفاده فاصله یک‌قدمی از بدن رعایت گردد. همچنین توصیه می‌شود در این زمان، پوشش‌های ضد امواج الکترومغناطیسی شکم یا پد لپ‌تاپ ضد امواج تهیه شده و به کار گرفته شوند.
  12. زمانی که وسایلی چون تلفن همراه و لپ‌تاپ در شارژ هستند، بهتر است از آن‌ها استفاده نشود.
  13. اتصال دائمی وسایل برقی به پریز برق خطرناک است. همچنین بهتر است برای کاهش میزان تأثیر امواج، محل خواب و استراحت عاری از منابع امواج باشد.
  14. سشوار و ماشین لباسشویی عمدتاً دارای میدان الکترومغناطیسی بزرگی می‌باشند. از این رو بهتر است میزان استفاده از این دو وسیله کم‌تر شود.
  15. اجرا و استفاده از اپلیکیشن‌های کاربردی تلفن همراه تا حد امکان به صورت آفلاین انجام گیرد.
  16. کاهش میزان استفاده از گجت‌های بازی توصیه می‌شود.
  17. در راستای کاهش میزان جذب این امواج و کم کردن اثرات آن بر روی زن باردار و جنین (در حقیقت شدت امواج تلفن همراه به سلول‌های جنین و DNA آسیب می‌زند) وسایلی تولید و عرضه شده‌اند که لباس بارداری ضد امواج یکی از آن‌ها می‌باشد. زن باردار با تهیه و پوشیدن این لباس از جنینی که در رحم است محافظت خواهد کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالای صفحه بردن